Individuele Begeleiding

Individuele begeleiding   


Heb je klachten waar je je geen raad mee weet?

Blijven er negatieve gedachten in je hoofd spoken?

Zit je in een moeilijke periode van je leven?

Tijdens de gesprekken kunnen we hier samen over spreken.

Start en verloop begeleiding:

 

We starten de begeleiding met een kennismakingsgesprek, waarin we de tijd nemen om samen jouw moeilijkheden of klachten te verkennen. We bekijken hoe jij je klachten ervaart, wat ze voor jou betekenen en wat je precies nodig hebt. We bekijken samen hoe we verder gaan in deze gesprekken.


Naarmate de gesprekken vorderen gaan we dieper in op een aantal thema’s die voor jou belangrijk zijn of een grote invloed hebben op jouw leven. Misschien wil je meer leren afgrenzen of wil je beter voor jezelf leren zorgen? Misschien wil je anders leren omgaan met moeilijkheden of emoties? In de begeleiding zoeken we manieren om om te gaan met deze moeilijkheden of uitdagingen. Hierbij wordt gekeken naar het verleden en het heden. Er wordt onderzocht welke patronen terugkeren. Na inzichten hierin te hebben verworven gaan we samen op pad in de zoektocht om op een andere manier de situaties in het dagelijks leven aan te pakken. We staan hierbij ook stil bij het vergroten van je veerkracht en sterktes.


We bekijken samen hoe intensief de begeleiding zal worden, en hoe lang die best kan duren. Af en toe evalueren we ook de begeleiding zodat onze doelen of werkwijze eventueel bijgestuurd kunnen worden. We gaan samen op pad in de zoektocht om op een andere manier situaties aan te pakken.

Is dit niet wat je zoekt?

Misschien ben je op zoek naar een andere begeleiding? In dat geval kan je alle begeleidingen terugvinden op de onderstaande link:

 

 

 

Zie alle begeleidingen.